Login

VFanfare Morgenochtend de laatste keer snert van dit seizoen. Dus wees er op tijd bij en zet de pan maar vast klaar! https://t.co/VUUPwuu8f9
VFanfare Vanaf a.s. zaterdag zullen de vrienden van Vollenhoofsch Fanfare weer langs de deuren met verse rookworst van slag… https://t.co/OSKXsLgSFe
VFanfare Morgenochtend is het weer zover snert van VF! Vanaf 9 uur huis aan huis in Vollenhove. Vanaf 9 tot 11 uur voor de… https://t.co/y3wQVZKRg9
VFanfare Vollenhoofsch Fanfare wenst u fijne feestdagen en een muzikaal 2018. https://t.co/UGAIG0b6mb

Filter
 • Kerstconcert

 • aftreden bestuursleden

  Vollenhoofsch Fanfare bedankt haar uitgetreden bestuursleden voor hun tomeloze inzet in de afgelopen jaren!

  Richard, Jan Henry en Wim (niet op de foto) bedankt!

 • Koningsdag muzikaal begonnen

   

  Koningsdag 2014 is dit jaar muzikaal gestart in Vollenhove. Klokslag 8.00 uur werd er vanaf de toren van de Kleine Mariakerk met een koperblazersensemble een serenade geblazen voor Koning Willem Alexander.

  Elk muziekstuk vanaf een andere zijde van de toren, zodat elke hoek van Vollenhove de muziektonen te horen kregen en dat betekende dat de muzikanten regelmatig een applausje ontvingen van toehoorders. Zo ook van twee Engelse gasten die bij toeval in het feestgebeuren van Koningsdag terecht waren gekomen. Eigenlijk waren ze op zoek naar een broodje voor het ontbijt, maar: "this is also a great breakfast! What a nice surprise!"

  Rond 8.30 uur nam het Vollenhoofsch Fanfare het muzikale gedeelte over en begonnen zij aan een korte rondgang door het centrum van Vollenhove. De rondgang begon bij Zalencentrum De Burght en eindigde bij Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg waar het jeugdorkest van het Vollenhoofsch Fanfare al klaar zat samen met diverse bewoners van het woonzorgcentrum om daar te beginnen met de aubade voor de koning.

 • Uitvoering 2014

 • NK marswedstrijd te Elburg

  Naar aanleiding van de resultaten op het marsconcours te Klundert, vorig jaar 19 oktober 2013, waar Vollenhoofsch fanfare een eerste prijs bemachtigde, heeft de marchingband zich gereed gestoomd om deel te nemen aan de NK marswedstrijd die aanstaande zaterdag 25 januari 2014 gehouden gaat worden in Elburg.

   

  De laatste puntjes zullen op de 'i' gezet worden, voorafgaand aan deze Nederlandse kampioenschappen onder leiding van de instructeur Freek Nijmeijer.

  Vrijdagavond 24 januari 2014 zal om 20.30 in "de Burght" te Vollenhove de generale repetitie plaats vinden. Vollenhoofsch fanfare zal daarna op zaterdag 25 januari om 15.20 uur acte de pressante geven.

  Uitkomend in de 1e divisie zal de mars Gibraltar van R. Waterer ten gehore gebracht worden. Muzikale leiding is in handen van Erik van der Weerd uit Staphorst.